miercuri, 20 iulie 2011

Jean Claude Van Dame


Jean Claude Van Damme vorbeşte despre răcoare, imitând un pinguin


Jean Claude van DammeActorul Jean Claude Van Damme, starulfilmelor de acţiune din anii ’90, este acum protagonistul unei campanii la o bere. Într-unul dintre spoturi, Van Damme povesteşte cum ultima dată când s-a simţit răcorit era când i-au îngheţat pantalonii pe el şi a trebuit să supravieţuiască în condiţii grele, mergând ca un pinguin, cu paşi mici şi legănaţi. Actorul compară sentimentul de frig pe care l-ar fi simţit atunci cu răcoarea pe care o dă noua băutură penru care el e plătit să facă reclamă.
Compania producătoare de bere care l-a plătit pe Van Damme să joace în spoturile publicitare a spus că aceasta este “cea mai mare campanie digitală din Marea Britanie”, potrivit Mediafax. Valoarea investiţiei nu a fost anunţată oficial, dar reprezentanţii brandului au spus că bugetul e o sumă formată din şapte cifre.
Belgianul Jean-Claude Van Damme, care e la origine un specialist în arte marţiale are acum 50 de ani. El a devenit cunoscut la nivel internaţional cu filmul “Bloodsport/ Sport sângeros”. Filmele cu care a avut cele mai mari încasări sunt “Soldat Universal”, “Dublu Impact” şi “Timecop”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu