miercuri, 20 iulie 2011

Intreaba despre Ben Affleck     

Ben AffleckBen Affleck s-a nascut in Berkeley, California, la data de 15 august 1972 si este fiul lui Christine Ann "Chris" si al lui Timothy Affleck. Este scenarist si actor. A ajuns cunoscut la mijlocul anilor '90, dupa ce a fost inclus in filmul Mallrats, si de atunci a castigat un premiu al Academiei, ca scenarist pentru filmul Good Will Hunting in 1997. A devenit cu timpul unul dintre oamenii de renume ai Hollywood-ului, datorita rolurilor sale din filme ce au facut istorie; Filme precum Armageddon, Pearl Harbor, Changing Lanes, The Sum of All Fears si Daredevil.

Dupa ce a avut relatii importante cu actrite precum Gwyneth Paltrow in anul 1998, relatia sa cu actrita/cantareata Jennifer Lopez a atras atentia presei din intreaga lume si a fost poreclita "Bennifer". Dupa ce cei doi s-au despartit in anul 2004, a inceput sa se intalneasca cu Jennifer Garner. Cei doi s-au casatorit in luna iulie a anului 2005, iar primul lor copil, Violet Anne Affleck s-a nascut in decembrie 2005. Affleck este implicat in mod activ in politica, si intr-o organizatie non-profit denumita The A-T Children's Project. Alaturi de prietenul sau din copilarie, celebrul matt Damon, au lansat o fabrica de productie sub numele de LivePlanet. 

Fratele mai mic al actorului este Casey Affleck. Affleck are stramosi irlandezi. Familia sa s-a mutat la Cambridge, Massachusetts, cand acesta era foarte micut. Parintii i-au divortat in anul 1984. La varsta de opt ani, Affleck l-a cunoscut pe Matt Damon, mai in varsta cu doi ani decat el, si care locuia la doua blocuri distanta. Cei doi au mers mai departe impreuna la Cambridge Rindge and Latin School, desi erau in clase diferite, din cauza varstei. Affleck a urmat cursurile Colegiului Occidental din Los Angeles, iar mai apoi cursurile Universitatii din Vermont. 

Affleck si-a facut primul tatuaj la varsta de 16 ani. Acum are o jumatate de duzina de tatuaje, printre care si unul cu un delfin ce a fost facut pentru a acoperi numele iubitei sale din perioada liceului. Tatuajele au fost facute de numerosi artisti, precum Paul Timman. Ban Affleck era un fumator inrait, dar s-a lasat de fumat dupa ce a jucat in filmul Smokin' Aces, din 2007. In acest film, i s-a cerut sa fumeze intr-un mod excesiv, si astfel ca pofta de tutun i-a disparut. 

Printre alte premii importante primite de el, amintim si un premiu Globul de Aur, pentru Best Screenplay, in filmul Good Will Hunting; un premiu Screen Actors Guild pentru Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture, din filmul Shackespeare in Love, in anul 1998, si multe alte premii, ce l-au facut sa devina un om atat de important si puternic pentru societatea de azi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu